Despre noi

Compania noastră a fost înființată în anul 2018, punând pe primul plan clientul și nevoile sale. Traducerile noastre sunt de calitate, realizate cu profesionalism și în cel mai scurt timp posibil.

Traducătorii și interpreții firmei noastre, absolvenți ai facultăților de limbi străine și autorizați de Ministerul Justiției, sunt profesioniști cu înaltă calificare și aptitudini terminologice corespunzătoare domeniului de activitate.

Experiența acumulată ii ajută să găsească soluții la cele mai diferite situații lingvistice și să transpună cât mai fidel în limba target documentul tradus, având contextul cultural diferit.

Traducătorii noștri au semnat contracte de confidențialitate pentru că urmărim cu cea mai mare atenție toate aspectele legate de confidențialitate și probleme de securitate. Toate traducerile rămân confidențiale.

O traducere presupune un efort mult mai mare decât simpla interpretare a unor cuvinte din limba sursă. Ea înseamnă contextualizare și alegerea termenului potrivit, cunoștinte solide de gramatică și corectitudine, o punctuație corectă pentru a nu lasa loc interpretărilor, cunoștințe de specialitate, experiența și corectarea temeinică a textului.

De ce să alegi Traduceri Profi

  • TARIFE FOARTE AVANTAJOASE TIMP SCURT DE REALIZARE A TRADUCERII
  • TRADUCERI PROFESIONISTE
  • SERIOZITATE (TERMENELE STABILITE SUNT FERM RESPECTATE)
  • ELABORAREA TRADUCERII ÎN FORMATUL DORITCONFIDENȚIALITATE