Servicii de interpretariat / interpretariat simultan

Oferim servicii de interpretariat si interpretariat simultan pentru evenimente. Ne-ar ajuta dacă am cunoaște din timp informații despre subiect și despre vorbitor. Alege cele mai bune servicii de interpretariat pentru întâlniri de afaceri, conferințe, seminarii, delegații, negocieri, licitații, etc. Acest domeniu este într-o continuă dezvoltare datorită relațiilor internaționale care sunt în plină dezvoltare.

În funcție de tipul evenimentului, domeniul vizat și locul de desfășurare, vă ajutăm să asigurați satisfacția participanților, alegând cei mai buni interpreți cu experiență în domeniul tratat și oferind sfaturi pertinente și suport pe intregul parcurs al evenimentului.

Interpretarea este activitatea intelectuală de redare orală, dintr-o limbă sursă într-o limbă țintă, a unor discursuri, prezentări, depoziții, pledoarii și alte forme specifice comunicării orale. Interpretarea este de obicei bidirecțională și presupune o foarte bună cunoaștere a limbilor de lucru la nivel de specialitate și oral, cunoștinte lingvistice la nivel de expert și cunoștințe în specialitatea de lucru.

Interpretariatul este activitatea prin care interpretul traduce mesajul vorbitorului din limba româna într-o limbă straină și invers.

Interpretarea consecutivă se face cu interpretul stând în apropierea vorbitorului care face scurte pauze în vorbire permitând astfel traducătorului să traducă fragmentul rostit. Interpretarea consecutivă nu necesită echipamente speciale. Este folosită în întâlniri publice sau restrânse, în declarații făcute presei, la însoțirea delegațiilor străine, audieri la tribunal, declarații în fața notarului

Ai întrebări? Contactează-ne!