Traducerea legalizată este acea traducere care are pe ultimă pagină încheierea de legalizare a unui notar public. Încheierea de legalizare a notarului certifică faptul că semnătura traducătorului este autentică și că traducătorul deține o autorizație emisă de Ministerul Justiției.

O traducere trebuie legalizată numai când e vorba despre acte și documente oficiale emise de instituții ale statului român sau de autorități dintr-o țară străină.

O traducere legalizată se face numai în cazul traducerii unor documente originale și oficiale care prezintă ștampila instituției emitente și semnatura persoanei autorizate din acea instituție.

În cât timp e gata?

Traducerea autorizată a unui act tipizat este gata într-o zi lucrătoare, din momentul efectuării plății.

Legalizarea semnăturii traducătorului de către notar poate fi gata în aceeași zi.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul sau poza pe e-mail, împreună cu toate detaliile, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când poate fi gata. Modalități de plată:  Prin transfer bancar prin home-banking / OP sau la biroul nostru – în numerar sau cu cardul.

Documente care se legalizează

  • Acte de identitate, certificate de naștere sau căsătorie, diplome de studii, acte auto, permis de conducere, pașaport.
  • Documente emise de organele de poliție – caziere judiciare, dovezi de constatare a
    accidentelor.
  • Documente emise de notariate – procuri, declarații, contracte de vânzare-cumpărare.
  • Documente emise de Registrul Comerțului – certificat de înregistrare, certificat
    constator.
  • Documente emise de Administrația Financiară, autorități vamale, instanțe de judecată.

Ai întrebări? Contactează-ne!  

Birou Traduceri Legalizate Bucuresti Sector 1

Va puneam la dispozitie o echipa de traducatori experimentati si specializati intr-o gama vasta de domenii. Biroul nostru va ofera servicii profesionale de traducere in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala. Asiguram legalizarea notariala a oricaror documente traduse sau verificate de traducătorii nostri.